top of page
background.png

L'Association des Compositeurs de Musique Contemporaine Iranienne (ACIMC) a été créée en 2012 à Paris. L'ACIMC est le résultat de longues discussions sur le rôle des compositeurs de musique contemporaine iraniens et leurs contributions à la musique d'aujourd'hui.

Ces dernières années, des compositeurs iraniens, vivant en Iran ou à l’étranger, ont créé collectivement un répertoire important d’œuvres. Associer ces compositeurs et leurs œuvres créera une référence pour les générations futures. Nous souhaitons que la communication et la collaboration entre ces compositeurs encouragent la contribution et la présence des compositeurs iraniens à l’échelle internationale.

Les objectifs de l'ACIMC
• Présentation des compositeurs iraniens à l’international
• Communication entre différentes générations de compositeurs iraniens
• Fournir des sources durables pour la création musicale
• Archivage et publication des œuvres des compositeurs iraniens contemporains
• Offrir un environnement de discussion et d’analyse des œuvres

در حال حاضر، در عرصه موسیقی، روز به روز بر تعداد آهنگسازان ونوازندگان ایرانی که به صورت حرفه ای، در داخل و خارج از کشور فعالیت دارند C'est moi. شکل گیری چنین مجموعه ای که در تاریخ معاصر ما بی همتاست، حکایت از فضایی به هم پیوسته و پربار دارد که در کار خلق زبان موسیقایی نوینی در قلمرو فرهنگی ایران امروز است. در این لحظه بیش از هر زمان دیگر حضور نهادها و انجمن های حرفه ای موسیقی که از جمله دستاوردهای تمدن مدرن در زمینه سازمان دهی اجتماعیِ هنرهاست احساس می شود؛ Il s'agit d'une question de confiance et de confiance en soi. داخلی و بین الملی، امکان داوری سنجیده، تفکر و مصرف آگاهانه در قلمرو موسیقی را غنا می بخشند و به شکلی فعالانه و مسئولانه در کارنوسازی میراث موسیقایی ما در قلمرو آفرینش های هنری اند. Il s'agit d'une question de confiance et de confiance en soi pour votre entreprise. امروز ما داشته باشد. به ویژه، توسعه فرهنگ شنیداری (از آن جهت که تا امروز هرگز مجال تاریخی و اجتماعی آن را نیافته تا هم پای انوع دیگر هنرهای مدرن نظیر شعر و سینما و حتی نظیر حوزه هنرهای تجسمی و بصری در دل فرهنگ عمومی ایران معاصر رخنه کند) نیازمند تلاشی مضاعف در گونه ای سامان دهی اجتماعی-نهادی است که عرصه موسیقی را به عرصه ای فعال، اثرگذار، خلاق و زنده در میان انواع دیگر هنرها تبدیل کند و به تدریج به سمت تغییر ترکیب و جایگاه مخاطبان حرکت کند.

اسیمس در سال ۲۰۱۲، با تلاش مجموعه ای از آهنگسازان معاصر ایرانی در کشور فرانسه تاسیس C'est vrai. از اهداف اصلی این انجمن فراهم آوردن محفلى مناسب برای تولید، اجرا، انتشار، نقد و تفکر در حوزه موسیقی معاصر است. Il y a beaucoup de choses à faire pour les gens et les gens qui sont en colère contre eux بین الملی، باعث ایجاد گفتگویی خلاقانه و انتقادی میان بستر موسیقی معاصر ایران و دیگر حوزه های غنی و متکثر موسیقایی در بیرون از مرزهای ایران شود. برای تسهیل چنین ارتباطات فرامرزی ای، اسیمس می کوشد تا امکان همکاری با حامیان مالی بین المللی را توسعه دهد. از سوی دیگر، این انجمن می کوشد تا با ایجاد فضایی مناسب برای بایگانی و انتشار آثار آهنگسازان معاصر، به حفظ دستاوردهای موسیقایی در حوزه فرهنگی ایران معاصر همت گمارد. هدف موسسین این انجمن، پیش از هر چیز در احساس نیاز به ساختن نهادی فرهنگی خلاصه می شود به گونه ای که بتواند امکان فعالیتِ انتقادی و پویایی را میان آهنگسازان، منتقدین و مخاطبین سخت گیرِ موسیقی معاصر برای باز اندیشی در حوزه زبان و ساختار زیبایی شناسی هنر موسیقی در محدوده زبان فارسی ایجاد کند. از این رو، اسیمس از خلال فعالیت هایش می کوشد تا به گونه ای مثبت و در جریان یک مجموعه فعالیت مستمر و پایدار باعث تغییر و ارتقا فرهنگ شنیداری در محدوده جغرافیایی- فرهنگی ایران شود.

À propos
در باره
bottom of page